Comuna Aţel, nr 76
Judeţ Sibiu
Cod 557020
Tel 0752 108 092 

email:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter:


Login


Utilizatori online:

Avem 50 vizitatori și nici un membru online

În momentul de față nu sunt deschise sesiuni

de finanțare prin GAL-PM 

Proiectele depuse spre finanțare trebuie să respecte specificațiile Ghidului Solicitantului aferente fiecărei măsuri și Fișa Măsurii din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Teritoriului Podișul Mediașului.

Pentru proiectele care prevăd construcții sau montaj este necesară și depunerea Proiectului Tehnic odată cu Cererea de Finanțare.

*Cererea de finanțare pentru măsura 111 se regăsește în manualul de procedura pentru implementarea contractelor de finanțare aferente măsurii 41 - Implementarea strategiilor de dezvoltare locală - Formular GE1.1LS/ E1.1.LS-Cerere de Finanțare pentru proiecte de servicii


Site întocmit în cadrul proiectului "Funcţionarea Grupurilor de Acţiune Locală, dobândirea de competenţe si animarea teritoriului", finanţat de FEADR prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală - Axa LEADER, Submăsura 431.2


Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web. Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

www.ec.europa.eu
Copyright © 2018 GALPM. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.